Μειώστε τα έξοδα λειτουργείας με προϊόντα Wilo

Ένα σύστημα θέρμανσης υψηλής απόδοσης μειώνει τα έξοδα λειτουργίας

Τα συστήματα θέρμανσης με αντλίες υψηλής απόδοσης της Wilo επιτυγχάνουν μέγιστους βαθμούς απόδοσης. Με αυτόν τον τρόπο, οι ιδιοκτήτες και οι επαγγελματίες μπορούν να ελαττώσουν αισθητά τα έξοδα λειτουργίας και να αυξήσουν μακροπρόθεσμα την αξία του ακινήτου τους.

Εξατομικευμένες λύσεις για τις ανάγκες σας

Ένα ακόμη πλεονέκτημα: Τα προϊόντα της Wilo έχουν μεγάλη διάρκεια ζωής, είναι εξαιρετικά απλά στη συντήρηση και εγγυώνται εξατομικευμένες λύσεις με την πιο μοντέρνα τεχνολογία.

Hotel Maritim in Hannover

Με 90.000 διανυκτερεύσεις το χρόνο, το ξενοδοχείο Maritim στο Ανόβερο συγκαταλέγεται στα ξενοδοχεία της Γερμανίας με τη μεγαλύτερη πληρότητα.

Η ασυνήθιστη αρχιτεκτονική του που συμβολίζει ένα αεροπλάνο με ανοιχτά φτερά το συνδέει με την τοποθεσία όπου βρίσκεται στο αεροδρόμιο Hanover-Langenhagen.

Το αποδοτικότερο κτίριο στην περιοχή.

Με ετήσια κατανάλωση 4.250 MWh τα κόστη ηλεκτρικής ενέργειας του ξενοδοχείου φτάνουν σε εξαψήφια νούμερα και αποτελούν έτσι ένα ιδιαίτερα μεγάλο μέρος των λειτουργικών εξόδων. Με την αντικατάσταση των συμβατικών κυκλοφορητών από κυκλοφορητές Wilo υψηλής απόδοσης, το ξενοδοχείο πέτυχε εξοικονόμηση της τάξης του 65%.

Το Μουσείο της Porsche

Αλλά και η Porsche εμπιστεύεται τις οικονομικές λύσεις της Wilo όσον αφορά την κατανάλωση ρεύματος: Στο μουσείο Porsche στο Zuffenhausen χρησιμοποιούνται αποκλειστικά κυκλοφορητές Wilo υψηλής απόδοσης για τα συστήματα θέρμανσης, κλιματισμού και παροχής νερού.

Έξυπνες λύσεις για ιδιοκτήτες σπιτιών

Βασική προϋπόθεση για να νιώθετε άνετα στο σπίτι σας είναι να υπάρχει ευχάριστη ζέστη σε όλα τα δωμάτια. Ένα σύγχρονο σύστημα θέρμανσης λειτουργεί συνεχώς – αν ήταν αυτοκίνητο θα έκανε περίπου 80.000 km ετησίως. Και ο κυκλοφορητής είναι η καρδιά του συστήματος.

Φιλικά προς το χρήστη και με μεγάλη διάρκεια ζωής: Αυτό χαρακτηρίζει την ποιότητα των προϊόντων της Wilo

Η Wilo προσφέρει λύσεις θέρμανσης προσαρμοσμένες στις ανάγκες μονοκατοικιών και διπλοκατοικιών. Οι ιδιοκτήτες τους προτιμούν τα προϊόντα μας για την εύκολη εγκατάσταση και τη μεγάλη διάρκεια ζωής που τα χαρακτηρίζει.